У Києві протестуючі проти скандальної забудови перекрили дорогу, сталася трагедія: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві протестуючі проти скандальної забудови перекрили дорогу, сталася трагедія: з'явилися фото і відео

У Києві протестуючі проти скандальної забудови перекрили дорогу, сталася трагедія: з'явилися фото і відео
Джерело:  censor.net.ua

У Києві активісти, які  протестують проти будівництва ТРЦ на метро "Героїв Дніпра", увечері 17 жовтня перекрили дорогу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Цензор.НЕТ.


Через деякий час в учасників протесту в'їхав легковий автомобіль. Водій авто збив хлопця і дівчину, протягнувши їх на капоті більше десятка метрів, після чого спробував зникнути.


За словами активістів, ситуацію спровокував поліцейський у цивільному, який дозволив проїзд автомобілю.


Начальник Оболонського райвідділу поліції повідомив, що водія затримали.



Нагадаємо, будівництво торгового центру почалося ще в липні поточного року. Тоді ділянку землі в колі огородили парканом, а всередину підігнали будівельну техніку. Спочатку громадськості повідомили про те, що на ділянці проводять зміцнення ґрунтів. На початку серпня на виході зі станції метро "Героїв Дніпра" поруч з оголошенням про проведення робіт з укріплення ґрунтів повісили проект майбутнього ТЦ.


Вранці, 7 вересня, почали зносити один з вестибюлів станції. Таким чином звільнили місце під будівництво торгового центру. Під час проведення робіт по знесенню було пошкоджено стелю над одним із шляхів. Слідом за пошкодженням склепіння над одним із шляхів  пасажири виявили велику тріщину в підлозі. Кияни активно виступають проти будівництва ТЦ і мають намір перешкоджати проведенню робіт на виході зі станції. Активісти вручили представникам забудовника попередження про безстрокову акцію протесту і цілодобово чергують біля будівництва.




Як повідомляв ONLINE.UA, ввечері 16 жовтня  в районі станції метро "Шулявська" на проспекті Перемоги в Києві замінували автомобіль.















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?