Лідер "Динамо" назвав найважливіше завдання на матчі з "Бенфікою" в Лізі чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Лідер "Динамо" назвав найважливіше завдання на матчі з "Бенфікою" в Лізі чемпіонів

Лідер "Динамо" назвав найважливіше завдання на матчі з "Бенфікою" в Лізі чемпіонів
Джерело:  online.ua

Київське "Динамо" має набрати як мінімум чотири очки в матчах з португальською "Бенфікою" в третьому і четвертому турах Ліги чемпіонів.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це заявив лідер "Динамо" Андрій Ярмоленко.
"Якщо ми хочемо виходити з групи, потрібно набирати три очки. Хоча у нас в групі всі команди хорошого рівня і говорити, що з якимось суперником матчі будуть вирішальними, не можна. Набирати очки потрібно у всіх іграх, а не тільки з "Бенфікою". Сильні сторони португальців? Техніка, контроль м'яча. Легко не буде, але потрібно показувати свою гру. У найближчих двох іграх нам потрібно набирати чотири очки", - сказав Ярмоленко на передматчевій прес-конференції.
Дивіться: Динамо — Бенфіка: прогноз на матч Ліги чемпіонів
Лідер "Динамо" підкреслив, що суперник розібраний по поличках.
"У нас було тренування, спрямоване на гру, а також теоретичне заняття. Все, як завжди, нам розклали по поличках, залишається тільки це використовувати на футбольному полі", - сказав Андрій.
Також Ярмоленко не оминув тему мікроклімату в команді.
"Коли виграєш, завжди все добре. А варто програти, починається пошук причин. Ми повністю підтримуємо нашого тренера. Недарма два роки ми з ним ставали чемпіонами. Просто бувають такі періоди, коли не все виходить. Але я сподіваюся, що вже з завтрашнього дня ми такий період почнемо долати", - підсумував Ярмоленко.

Читайте: Назва но суддів на матч "Динамо" - "Бенфіка" в Лізі чемпіонів
Нагадаємо, "Динамо" зіграє з "Бенфікою" в середу, 19 жовтня. ONLINE.UA проведе онлайн-трансляцію з НСК "Олімпійський".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?