Архієпископ в Тернополі поплатився за гулянку в нічному клубі: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Архієпископ в Тернополі поплатився за гулянку в нічному клубі: з'явилося відео

Архієпископ в Тернополі поплатився за гулянку в нічному клубі: з'явилося відео
Джерело:  risu.org.ua

Архієпископ Української автокефальної православної церкви Мстислав, який опинився в епіцентрі грандіозного скандалу навколо бійки в нічному клубі Тернополя, відправлений на покаяння в монастир.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Релігійно-інформаційну службу України.
Рішення відправити одного з вищих ієрархів цієї церкви на місячне покаяння було прийнято Собором єпископів УАПЦ, який пройшов в Києві 18 жовтня.
Також були покарані і троє його супутників, двоє священиків й іподиакон, яких усунули від пастирських обов'язків.
"Архієрейський Собор вирішив відправити архієпископа Тернопільського і Подільського Мстислава на покаяння в один з монастирів УАПЦ на місяць. Тимчасово виконувати обов'язки керівника буде митрополит Галицький і Івано-Франківський, керуючий Івано-Франківською єпархією УАПЦ Андрій (Абрамчук)", - повідомив секретар Патріархії, отець Віталій Даньчак.
Крім того, була створена комісія, яка продовжить розслідування цієї справи.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що Московський патріархат УПЦ взявся допомагати бойовикам ДНР в "вихованні дітей".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?