У Києві суд прийняв знакове рішення у справі Єфремова
Категорія
Політика
Дата публікації

У Києві суд прийняв знакове рішення у справі Єфремова

У Києві суд прийняв знакове рішення у справі Єфремова
Джерело:  УНН

Апеляційний суд Києва залишив у силі рішення Печерського районного суду щодо продовження на два місяці строку тримання під вартою  колишнього лідера фракції Партії регіонів Олександра Єфремова.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.

"Постанову слідчого судді про продовження тримання під вартою ... Олександра Єфремова залишити без змін, а апеляційні скарги ... без задоволення", - йдеться у постанові.
Колишній депутат підозрюється у скоєнні цілої низки злочинів, серед яких посягання на зміну меж території України, яке призвело до загибелі людей, а також сприяння створенню терористичної організації ЛНР.
Додамо, що це рішення є знаковим, оскільки демонструє рішучість у доведенні розслідування цієї кримінальної справи до завершення.


Як повідомляв ONLINE.UA,  27 вересня Печерський районний суд продовжив до 24 листопада утримання Єфремова під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо також, що раніше  в інтерв'ю ONLINE.UA колишній депутат-регіонал Володимир Ландик заявив, що Євремов брав активну участь у здачі Луганська сепаратистам.


Варто додати, що громадський активіст Костянтин Ільченко у коментарі ONLINE.UA розповів, як Єфремов забирав підприємства на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?