Дружині знаменитого українського мера спалили авто: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Дружині знаменитого українського мера спалили авто: з'явилися фото

Дружині знаменитого українського мера спалили авто: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Автомобіль дружини мера Глухова Мішеля Терещенка, колишнього депутата Київської міської ради Олени Єскіної спалили невідомі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Єскіної.
"Поздоровлення можуть бути різними... Ось так хтось вирішив "привітати", як тільки ми полетіли з України. Від моєї машини вночі залишилося небагато. Було таке, що через мою громадську діяльність мені її розбивали битами, відкручували болти на колесах, різали гуму... поліція тільки знімала відбитки, але нічого належним чином не розслідувала. Дуже сподіваюся, що на цей раз поліція знайде можливість провести всебічне розслідування і знайти злочинців", - написала Єскіна.
Відзначимо, Терещенко і Єскіна побралися 15 жовтня.
«Думаю, я знаю, хто це міг замовити. Але намагатися здійснити таким чином на мене тиск абсолютно безрезультатно», - додала Єскіна.
Відзначимо, інцидент стався одразу після того, як Єскіна і Терещенко вирушили у весільну подорож.
Підприємець Мішель Терещенко є нащадком роду українських промисловців і меценатів Терещенків. Він народився 15 вересня 1954 року в Парижі, мером Глухова був обраний в 2015 році, несподівано набравши понад 60% голосів виборців.
З 2003 Терещенко живе в Глухові та Києві, він заснував в Україні Фонд спадщини Терещенків.
Як повідомляв ONLINE.UA, нащадок роду українських меценатів, мер Глухова 62-річний Мішель Терещенко 15 жовтня одружився з 38-річною Оленою Єскіною - головою громадської організації "Київ для киян", екс-депутатом Київради, при цьому фото з весілля вразили соцмережі.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?