У Києві лови "зайця" в трамваї ледь не вилилися в стрілянину
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві лови "зайця" в трамваї ледь не вилилися в стрілянину

У Києві лови "зайця" в трамваї ледь не вилилися в стрілянину
Джерело:  КП Київпастранс

У Києві 17-річний хлопець почав погрожувати зброєю під час перевірки квитків у трамваї.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу комунального підприємства "Київпастранс".
Подія трапилася близько 14:00 19 жовтня на зупинці "Вулиця Гната Хоткевича" за маршрутом трамвая №22. "Бригада з трьох контролерів перевіряла у пасажирів квитки. Після прохання пред'явити квиток один з пасажирів - молодик дістав пістолет і почав погрожувати контролерам і пасажирам, які перебували в трамваї", - йдеться в повідомленні.
Стрільби вдалося уникнути, оскільки на наступній зупинці молодик покинув транспортний засіб, і контролери викликали групу правоохоронців.
"Наряд поліції прибув дуже швидко, і хлопець не встиг сховатися. Один з контролерів допомагав поліції його затримати", - відзначили в "Київпастрансі".
Поліцейські доставили хлопця до Дніпровського райвідділу, де з'ясували, що пістолет, яким він погрожував пасажирам і контролерам в трамваї, був травматичним.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Києві трамвай зійшов з рейок і зачепив автомобіль.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?