Бойовики ДНР "побачили" на Донбасі найманців з ЄС: в соцмережах сміються
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР "побачили" на Донбасі найманців з ЄС: в соцмережах сміються

Бойовики ДНР "побачили" на Донбасі найманців з ЄС: в соцмережах сміються
Джерело:  ДАН

Бойовики так званої ДНР

насмішили користувачів соцмереж заявою про прибуття на Донбас найманців з Франції і Італії.


Про це заявив представник силового блоку так званої ДНР Едуард Басурін, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на один з сепаратистських сайтів.


"На аеродромі міста Краматорська знаходяться іноземні найманці, чисельністю до 80 осіб, з Італії та Франції", - сказав Басурін.


Крім іншого, представник бойовиків додав, що група так званих іноземних "диверсантів" у нічний час висувається до лінії розмежування сил і засобів.


Така заява бойовиків ДНР викликала сміх користувачів мережі. Так український журналіст і блогер Олександр Михельсон написав: "Ну і на закуску: крім американців, грузин і поляків, "розвідка ДНР" знайшла в наших військах італійців і французів. Які сьогодні, щоб ви розуміли, висадилися на аеродромі в Краматорську. А ви на Олланда (президента Франції Франсуа Олланда, - ред.) сваритесь :) ".



Sergii Kostezh: "Італійці це прикольно. Схоже XIV-й "Стрімкий" легіон в провінцію "Таврія" прибув".


Alexandr Ivanov: "Олланду треба міцно замислитися, а то перед "развєдкою ДНР" буде незручно".


Volodymyr Kryshenyk: "А турки де? Їх що, над Атлантикою розвернуло?"


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі

знайшли найманця, що виступає на боці бойовиків ДНР, який в соцмережах хвалиться кухлем зі збитого малазійського Boeing-777 MH17

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?