Не плануємо: в ЄС зробили резонансну заяву щодо Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Не плануємо: в ЄС зробили резонансну заяву щодо Росії

Не плануємо: в ЄС зробили резонансну заяву щодо Росії
Джерело:  interfax.com.ua

Глава дипломатії Євросоюзу Федеріка Могеріні заявила, що в ході саміту ЄС не планується прийняття рішень щодо санкцій проти Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".
"Санкції щодо Росії по Сирії не є предметом обговорення і рішень на саміті ЄС", - сказала Федеріка Могеріні.
Нагадаємо, саміт ЄС пройде 20-21 жовтня. Президент України Петро Порошенко має намір в рамках візиту в Брюссель провести ряд зустрічей з керівництвом ЄС. Зокрема, заплановані зустрічі з президентом Європейської ради Дональдом Туском, президентом Європейської комісії Жаном Клодом Юнкером, президентом Європарламенту Мартіном Шульцем.
Очікується, що президент України і лідери і ЄС обговорять розвиток ситуації на Донбасі і в Криму, стан виконання Мінських домовленостей і перспективи режиму санкції щодо Росії у відповідь на її агресію проти України. Учасники зустрічі також обговорять прогрес у впровадженні реформ та шляхи посилення підтримки з боку ЄС, а також скоординують подальші кроки щодо ратифікації Угоди про асоціацію та впровадження безвізового режиму для громадян України.
Як повідомляв ONLINE.UA, 17 жовтня президент України Петро Порошенко підписав указ про застосування нових економічних санкцій проти Росії, запропонованих на засіданні РНБО від 16 вересня 2016 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?