У Миколаєві спалахнув скандал з копами, що побили бійця АТО: з'явилися відео та фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Миколаєві спалахнув скандал з копами, що побили бійця АТО: з'явилися відео та фото

У Миколаєві спалахнув скандал з копами, що побили бійця АТО: з'явилися відео та фото
Джерело:  online.ua

У мережі повідомляють, що в Миколаєві увечері 17 жовтня в Інгульському районі співробітники патрульної поліції побили десантника, учасника АТО, який поскандалив з дружиною, при цьому в поліції спростовують факт побиття.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook волонтера Анни Бородіної.


«На хлопця одягли наручники, вибили зуб, травмовані ребра, дихає насилу, око запливло повністю», - написала Бородіна.


За її словами, до виклику поліцейський десантник поскандалив з дружиною, яка виставила його за двері. Хлопець почав виносити двері, і тоді дружина викликала поліцію.


"Ті приїхали, одягли наручники, виволокли на вулицю, доколупалісь до чуба, потім били за те, що десантник, потім за те, що патріот", - написала Бородіна.


"Камеру вимкнули, напарник поцікавився у того, що бив, чи не забув той її вимкнути. Дбайливий такий напарник. Андрій, так звуть поліцейського, з глузуванням питав: "Так ти десантник? Зараз подивимося, який ти десантник!", - написала Бородіна.


«Викликаний Денисом (потерпілим - Ред.) інший патруль заяву про побиття приймати не захотів, з тим і поїхали», - додала волонтер.


При цьому на сторінці в Facebook поліції Миколаєва повідомили про результати службової перевірки інформації, що з'явилася в мережі.


«Правоохоронці отримали повідомлення про хуліганство в Інгульському районі. На місці події інспектори побачили чоловіка, який стукав у двері квартири. Поспілкувавшись з патрульними, він погодився вийти на вулицю і почекати, поки вони поспілкуються з його дружиною», - повідомили в поліції.


«Заявниця повідомила, що сьогодні чоловік прийшов додому в стані сп'яніння та скоїв сварку, в ході якої облив всю квартиру пивом. Коли він вийшов з квартири, вона закрила двері, а він почав їх вибивати, тоді вона і викликала поліцію», - продовжили правоохоронці Миколаєва.


«У цей момент повернувся чоловік і знову почав стукати в двері. На зауваження патрульних почав хапати їх за одяг і поліз до них з кулаками. До нього інспектори застосували спецзасіб «кайдани». Так як чоловік чинив опір, його довелося «укласти» на підлогу. Надалі правопорушника доставили до відділу поліції», - повідомили у відомстві.


На сторінці в соцмережі поліція Миколаєва також виклала відео з нагрудних камер патрульних. При цьому на кадрах видно тільки момент затримання десантника і момент, коли його виводять на вулицю.


«Камера до побиття», - прокоментувала відео в соцмережі Бородіна.


Обережно! Відео містить ненормативну лексику.



Як повідомляв ONLINE.UA,  ввечері 5 жовтня в Миколаєві сталася стрілянина, в результаті якої постраждали двоє правоохоронців.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?