Леопардові труси і коханка: мережу підірвали особисті фото Мотороли
Категорія
Події
Дата публікації

Леопардові труси і коханка: мережу підірвали особисті фото Мотороли

Леопардові труси і коханка: мережу підірвали особисті фото Мотороли
Джерело:  online.ua

У розпорядженні міжнародної спільноти волонтерів-розвідників InformNapalm опинилися особисті фото з гаджетів  ліквідованого російського бойовика, ватажка банди «Спарта» Арсенія Павлова-Мотороли  і його дружини, Олени Павлової, при цьому в InformNapalm також призводять непрямі докази того, що ліквідація Мотороли була санкціонована російськими спецслужбами.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  informnapalm.org.


Відзначається, що матеріали представлені активістами кіберальянса українських хакерських груп «КіберХунта», FalconsFlame, RUH8 і Trinity.


Активісти також повідомили, що мають доступи і повністю контролюють особисті гаджети інших членів банди «Спарта» і оточення ватажка так званої ДНР Олександра Захарченко.


Українські хакери представили дані з перехоплення листування в «вайбері» Мотороли і його дружини напередодні ліквідації бойовика.



Поверховий аналіз інформації, відзначають в InformNapalm, вказує на те, що Моторола в останні тижні перед своєю загибеллю був стривожений з приводу конфлікту з кураторами з Росії, бойовику здавалося, ніби він став «зайвим».


У InformNapalm вказують, що з цієї причини, ймовірно, він тиждень не жив вдома, хоча тільки 5 жовтня забрав свою дитину з пологового будинку. Він ночував в кабінеті, ймовірно, побоюючись за своє життя.


В одній з останніх листувань Олена Павлова згадує, що в їхньому будинку в ніч з 15 на 16 жовтня знімали охорону, після чого їй стало страшно. Моторола ж проінструктував її, щоб вона не вірила «старшим братам» (так в середовищі бойовиків прийнято називати російські спецслужби, а саме - ФСБ РФ, відзначають в InformNapalm).


Також з'явилася інформація про коханку Мотороли, виходячи з особистих фото з гаджета бойовика.


Експерти InformNapalm провели розвідку по фотографії і знайшли коханку Мотороли в соціальних мережах. Нею виявилася жителька Луганська Любов Захарова-Кустова.





«Фото Арсенія Павлова з його телефону наштовхують на дивні думки, як поєднується леопардове розфарбування з кольорами українського прапора і символікою», - відзначають в InformNapalm.



При цьому опубліковані фото викликали шквал емоцій в соціальних мережах.


"За що вбили Моторолу", - написав користувач Twitter "ВП" під фотографією Мотороли в трусах.


Kosmopolit: Навіть труси чужі)


треники путина: Хахаха. Іграшки віджаті прямо з цінником.


Микола Рєпін: За красу.


Наг Люша: За те, що він неформат.)


Platon Glavniy!: Переділ ринку стекломия молодої республіки.


InformNapalm також публікує фото, включаючи скани сімейних документів, які, очевидно, робилися на бланках з «заднім числом», до війни, щоб згодом їх можна було легалізувати.


Як повідомляв ONLINE.UA,  бойовики так званої ДНР обурені реакцією України на вбивство і похорони ватажка банди "Спарта" Арсена Павлова з позивним Моторола і вимагають від української влади пояснень.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?