Не здивуюся, якщо нас будуть бомбити російські літаки - комбат з Донбасу
Категорія
Події
Дата публікації

Не здивуюся, якщо нас будуть бомбити російські літаки - комбат з Донбасу

Не здивуюся, якщо нас будуть бомбити російські літаки - комбат з Донбасу
Джерело:  online.ua

Комбат 8 окремого батальйону Добровольчої української армії "Аратта" Андрій Гергерт (позивний "Червень") стверджує, що проти України на Донбасі воює більше росіян, ніж місцевих, тому не виключено, що вони з часом застосують і авіацію.


Про це Гергерт розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


"Російські сили, Російська Федерація по той бік присутні лінійними підрозділами в Новоазовську, в Безіменному. Там морська піхота їх. Здебільшого вони там знаходяться як інструктори так званих ЛНР / ДНР", - розповів комбат.


За його словами, росіяни випускають на передову місцевих сепаратистів, тобто, по суті, ховаються за їхніми спинами. Це типова поведінка росіян, зазначає військовий.


"І вони абсолютно по російській кальці воюють. Тобто, вони для нас прогнозовані. Ми бачимо, як вони мислять. На першу лінію вони запускають сепарів, цих одурманених людей, які без грошей готові вбивати. А друга лінія - вже росіяни. Ну, і у нас до кордону дуже близько. 25 км - і вже російський кордон. А там ще накопичені їх сили і засоби дуже великі. Відразу за кордоном. 50 км вглиб РФ", - сказав Гергерт.


Він також підкреслив, що Путін непередбачуваний і може наказати застосувати авіацію на Донбасі в будь-який момент.


"Справа в тому, що Путін - зовсім непередбачуваний політик. Як головнокомандувач такої величезної армії - безжалісний, підлий, який рахується лише з власними інтересами ... Тому важко прогнозувати, що він може викинути далі. Для мене особисто абсолютно не буде новиною, коли над нами будуть літати їхні літаки і бомбити нас", - зазначив комбат.


Повний текст  інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Росіяни на Донбасі мріють, як будуть грабувати Маріуполь - комбат Української добровольчої армії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?