Бойовики ДНР знайшли заміну Моторолі: названо ім'я
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР знайшли заміну Моторолі: названо ім'я

Бойовики ДНР знайшли заміну Моторолі: названо ім'я
Джерело:  online.ua

Ватажком донбаської банди «Спарта» після  ліквідації російського бойовика Арсенія Павлова-Мотороли  стане людина на прізвисько «Воха», якого до вбивства Мотороли бойовики називали «першим заступником керівника батальйону «Спарта».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.


У коментарі російському агентству «Воха» заявив, що після вбивства Мотороли банда «Спарта» продовжить виконувати «бойові завдання».


"Це буду я, його перший заступник. Він (Моторола - Ред.) завжди мене представляв заступником, тому одноголосно вирішили, що його справу будемо продовжувати всі разом, але під моїм керівництвом", - сказав «Воха», відповідаючи на питання, хто займе місце Павлова.


"Ми будемо займатися тим, чим займався наш «комбат», будемо займатися бойовою підготовкою, завдавати шкоди ворогові", - додав бойовик.


"З нами все гаразд ... Втрата для нас дуже велика, але ми продовжуємо далі працювати", - повідомив «Воха».


Бойовик також додав, що винні в загибелі Павлова будуть покарані. "Версій багато, гадати можна довго ... Але всьому свій час, кожна людина відповість за скоєне. Ті, хто це зробив ... прийде час розплати. Нехай сильно не радіють скоєного. Є бог, він все бачить", - пригрозив бойовик.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в українському сегменті мережі прокотилася потужна хвиля злого сарказму з приводу ліквідації Мотороли.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?