З'явилося відео моменту вибуху в житловому будинку в Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

З'явилося відео моменту вибуху в житловому будинку в Росії

З'явилося відео моменту вибуху в житловому будинку в Росії
Джерело:  online.ua

У мережі опубліковано відео з камер спостереження, на кадрах якого зображений сам момент  вибуху житлового будинку в Рязані в Росії 23 жовтня.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube, опубліковане на каналі Док NEWS.


Відзначимо, в результаті вибуху газу в житловому будинку в російській Рязані загинуло щонайменше троє людей і ще 15 отримали поранення.


На кадрах відео видно, що спочатку стався спалах, а потім з верхніх поверхів на автомобілі впали величезні шматки стіни. Після цього в кадрі стає практично нічого не видно - скрізь пил і дим.


"Попередній аналіз ситуації і первинні слідчі дії, дають підстави слідству на даний момент розглядати як пріоритетну версію витоку побутового газу", - заявили в прес-службі Слідчого комітету Росії.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі з'явилися різні відео з місця вибуху житлового будинку в російській Рязані, де загинуло троє людей і ще 15 отримали поранення.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?