Злам пошти Суркова: в мережі вказали на важливу деталь
Категорія
Політика
Дата публікації

Злам пошти Суркова: в мережі вказали на важливу деталь

Злам пошти Суркова: в мережі вказали на важливу деталь

У повідомленнях про злам поштової скриньки помічника президента РФ Володимира Путіна, Владислава Суркова, яконо називають куратором Кремля по Донбасу, є сумніви у достовірності частини про використання «втемну» журналістів.

Таку думку висловив відомий український блогер Роман Шрайк, передає ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
«Про злом Суркова. Информнапалм пише, що злом був. Охоче вірю. Зламали, правда, не пошту Суркова, а пошту адміністратора Суркова - [email protected]. Там купа всього передано на вивчення. Знову-таки охоче вірю, що достовірного», — написав він.
При цьому блогер підкреслив, що «у вчорашньому зливі значиться зовсім інший "ящик Суркова" – скринька на Яндексі».
«До листа прикріплено два файлу чомусь пдф. Не знаю щодо "закарпатського" файлу, а достовірність першого файлу, в якому пишеться про "в темну" дурників-журналістів і депутатів, я не вірю», - заявив блогер.



Він звернув увагу на те, що в цьому тексті були використані українізми: "люди з оточення", "робити кроки", "кумів", "через бойка".


«Можна припустити, що помічник Суркова українець. Але немає. Той самий Карпов П. Н. - московський політтехнолог», — додав Він, зазначивши, що в промові москвича раніше не помічалося навіть натяку на українізми.


Ще однією причиною, що викликала недовіру блогера до цієї частини повідомлення про злом пошти, стало те, що «в тексті використовуються обороти типу "ми будемо маніпулювати" і подібне з лексикону опереткових лиходіїв».


«У реальності навіть самий закоренілий маніпулятор не напише, що він маніпулює. Стиль дуже сумнівний, вчитайтеся самі», — запропонував він.


Він додав також, що «дуже вже зручно в список "корисних ідіотів" включені майже всі, хто дратує українську владу».


«Тому, я вважаю, що є реальний злом і реальні файли, які представлені сьогодні. А є вчорашній злив, в якому правда змішана з вигадкою. І метою зливу є дискредитація цих бридких антикорупціонерів», — резюмував він.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше нардеп від БПП  Ольга Червакова заявила, що так звані темники Суркова насправді вигадав "Народний фронт", зокрема нардеп Микола Княжицький.


У свою чергу,  нардеп від "Народного фронту" Антон Геращенко заявив про достовірність листування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?