У Київській області підірвали магазин: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Київській області підірвали магазин: з'явилися фото

У Київській області підірвали магазин: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У місті Березань Київської області чоловік в стані алкогольного сп'яніння підірвав місцевий магазин, в результаті чого постраждали двоє людей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції в Київській області.
Відзначається. що вибух стався 25 жовтня о 17:50 на вулиці Небесної Сотні в Березані.
П'яний чоловік увійшов в магазин «Наш край» і кинув за прилавок вибуховий предмет, після чого стався вибух.
В результаті НП ніхто не загинув, при цьому поранення отримали двоє продавців магазину. Їм була надана медична допомога, пожежа після вибуху була ліквідована.
Підозрюваного правоохоронці затримали неподалік від місця інциденту. Ним виявився 27-річний місцевий житель в стані алкогольного сп'яніння. Причину своїх дій поліцейським він пояснити не зміг.
Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) і 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі опубліковано відео з камер спостереження, на кадрах якого зображений сам момент вибуху житлового будинку в Рязані в Росії 23 жовтня. Тоді в результаті вибуху газу в житловому будинку в російській Рязані загинуло щонайменше троє людей і ще 15 отримали поранення.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?