У Миколаєві форум партії Медведчука вилився в безлади: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Миколаєві форум партії Медведчука вилився в безлади: з'явилися фото

У Миколаєві форум партії Медведчука вилився в безлади: з'явилися фото
Джерело:  Новини N

У Миколаєві патріотично налаштовані активісти зібралися біля будівлі обласної держадміністрації, щоб не допустити проведення «Південного форуму» партії кума президента РФ Володимира Путіна, Віктора Медведчука «Український вибір», який вони називають «шабашем сепаратистів».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Novosti-N.
Загалом біля будівлі ОДА зібралося близько 60 осіб, серед яких були представники «Азова», «Свободи», «Правого сектора», і в тому числі учасники АТО.
Після того, як об 11:00 серед активістів з'явилася інформація про те, що учасники форуму перебувають в їдальні адміністрації, вони спробували прорватися в приміщення.
У холі учасників акції зустріла велика кількість поліції в повному обмундируванні, які не дозволили активістам пройти далі.
На місце подій прибув глава Нацполіції області Юрій Мороз, який намагається вести переговори.
Противники проведення форуму також встановили чергування біля кожного з входів до будівлі Миколаївської ОДА, в руках вони тримають пакети з курячими яйцями і пляшки з зеленкою, якими вони мають намір закидати представників "Українського вибору".
Пізніше стало відомо, що організатори "Південного форуму" скасували захід, а його учасників евакуювали через чорний хід будівлі.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше керівник "Українського вибору" Віктор Медведчук, який є кумом президента РФ Володимира Путіна, заявив, що юридично анексований Крим залишається частиною України, але фактично відноситься до Росії, і очікувань, що півострів повернеться під владу України, у нього немає.
















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?