Злам пошти Суркова: відомий російський бізнесмен підтвердив справжність листів
Категорія
Світ
Дата публікації

Злам пошти Суркова: відомий російський бізнесмен підтвердив справжність листів

Злам пошти Суркова: відомий російський бізнесмен підтвердив справжність листів

Відомий російський бізнесмен Євген Чичваркін, чиє ім'я було виявлено у  зламаній українськими хакерами пошті помічника президента Росії Володимира Путіна Владислава Суркова, підтвердив справжність листів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Чичваркіна.
У пошті є лист від Чичваркіна, який надсилає керівнику апарату Суркова лист, в якому просить оцінити рецензію на книгу якогось Натана Дубовицького. Є думка, що це - творчий псевдонім самого Суркова. Надіслав він цього листа в лютому 2014-го.
"Мені дуже соромно за свою переписку з Владиславом Юрійовичем Сурковим, яку розкрили українські хакери. Я протягом двох тижнів був не в змозі видушити з себе два зв'язниих слова з приводу невеликої, але актуальної книги про те, як почуває себе бізнесмен, який виїхав до Лондона. Ще раз перепрошую за затримку, за занадто коротку рецензію і за дефіцит дотепності в ній. Зараз би написав краще", - написав бізнесмен.
У мережі звернули увагу на брехню представників Путіна, які заявили, що Сурков не використовує електронну пошту навіть для особистого листування.
"Пєсков: "У Суркова немає пошти, це все фейк". А тут бац і Чичваркін підтверджує достовірність його листів з дампа пошти. У листі він відправив Суркову рецензію на звичайну книгу. Шах і мат", - йдеться в повідомленні спільноти  Євромайдан  в Facebook.
Valentin Strasser: "Пішла вода в хату".
Як повідомляв ONLINE.UA,  міністр юстиції України Павло Петренко запевнив, що в разі підтвердження справжності листування Владислава Суркова ці документи можуть бути включені в позови проти Росії в міжнародних судах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?