Бойовики ДНР-ЛНР знову відклали "вибори"
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР-ЛНР знову відклали "вибори"

Бойовики ДНР-ЛНР знову відклали "вибори"
Джерело:  РІА Новини

Бойовики так званих ДНР і ЛНР в черговий раз відклали проведення  "виборів" в місцеві "ради" на окупованих територіях Донецької та Луганської областей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
Бойовики планували провести "вибори" в місцеві "ради" 6 листопада 2016 року. "Указ" про перенесення "виборів" був оприлюднений на сайті ватажка бойовиків ДНР Олександра Захарченко.
Повідомляється, що нову дату "виборів" Захарченко визначить окремим "рішенням". Аналогічний "указ" підписав і ватажок бойовиків ЛНР Ігор Плотницький.
Нагадаємо, спочатку "вибори" були назначені бойовиками на 24 липня, але так і не відбулися. При цьому ватажок бойовиків ДНР заявив, що причиною перенесення "виборів" стало невиконання Києвом Мінських угод. Захарченко вибрав нову дату - 6 листопада 2016 року.
Як повідомляв ONLINE.UA,  Захарченко пізніше і зовсім заявив, що буде обговорювати дату проведення "виборів" на окупованих угрупованням територіях Донбасу з Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?