В Україні назвали несподіваний шлях повернення Донбасу
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні назвали несподіваний шлях повернення Донбасу

В Україні назвали несподіваний шлях повернення Донбасу
Джерело:  online.ua

Кандидат наук із соціальних комунікацій, голова Всеукраїнської громадської організації "Не будь байдужим!" Оксана Левкова вважає, що Україна зможе повернути Донбас, якщо українці не вважатимуть регіон чимось чужорідним і зрозуміють, скільки патріотів живуть там.
Про це вона розповіла в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Я і мої колеги і партнери провели на Донбасі в останні роки десятки просвітницьких заходів: від демонстрацій кінофільмів для молоді до методичних нарад для вчителів історії. На цих всіх акціях були присутні сотні прогресивних україноорієнтованих людей. Я "вати" так і не бачила. Найбільш ефективний шлях реінтеграції - це коли інші регіони не вважатимуть Донбас чимось чужорідним", - сказала Левкова.
За її словами, повернення Донбасу залежить від людей, а не від влади.
"Я впевнена, що возз'єднання донбаських тимчасово окупованих територій почнеться з людей, а не з рішень влади", - підкреслила вона.
Більше читайте в інтерв'ю Оксани Левкової на ONLINE.UA: В ДНР-ЛНР активно вивчають українську мову: про сепаратизм в школах і повернення Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?