Скандал із квартирами Луценка: один з фігурантів дав пояснення
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандал із квартирами Луценка: один з фігурантів дав пояснення

Скандал із квартирами Луценка: один з фігурантів дав пояснення

Народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенка" Гліб Загорій прокоментував скандал з придбанням ним квартир у колишнього бухгалтера сім'ї генпрокурора Юрія Луценка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook депутата.
Загорій заявив, що колишній бухгалтер Луценка Світлана Риженко позичила у нього гроші на придбання квартир.
"А правда дуже проста і не хитромудра: у 2009 році знайома Світлана Риженко звернулася за допомогою в безпроцентній позиці коштів для придбання нерухомості з умовою повернення цих коштів або самої нерухомості", - написав він.
Однак, як пише нардеп, Риженко не змогла віддати борг і повернула нерухомість.
"Кілька років нерухомість, придбана Світланою, була виставлена ​​нею на продаж в декількох ріелторських компаніях, а оскільки борг був не погашено, Світлана Риженко запропонувала мені, як позичальнику отримати цю нерухомість у власність в якості погашення боргу за оціночною вартістю з урахуванням проведеного ремонту, що і було проведено абсолютно офіційно без участі підставних осіб або фірм", - повідомив він, додавши, що вважає історію з квартирами вигаданою і замовною.
Депутат від БПП Сергій Лещенко прокоментував зізнання Загорія в Facebook:
"Продовження казки про бухгалтерку Луценка. В кінці виявиться, що на ній проводили медичні експерименти на фармацевтичній фабриці "Дарниця". P.S. Нова інтрига - як Луценко буде легалізувати квартиру в Криму, оформлену на його бухгалтерку?", - написав він.
Нагадаємо, 24 жовтня Лещенко заявив, що у генпрокурора є дорога нерухомість в центрі Києва, оформлена на бухгалтера його дружини Світлану Риженко.
Як повідомляв ONLINE.UA, Луценко заявив, що його родина не має відношення до цього будинку, додавши, що "ховати свої статки за жінками залишається виключно прерогативою Лещенка".
Пізніше стало відомо, що 17 жовтня народний депутат від БПП Гліб Загорій викупив 8 приміщень у Світлани Риженко. НАБУ в свою чергу повідомило про початок перевірки цієї інформації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?