Порошенко емоційно пояснив, навіщо підвищувати зарплати: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко емоційно пояснив, навіщо підвищувати зарплати: з'явилося відео

Порошенко емоційно пояснив, навіщо підвищувати зарплати: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко емоційно відреагував на запитання про доцільність підвищення мінімальної зарплати.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео "112 Україна" в YouTube.
"Ми відв'язали мінімальну зарплату від прожиткового мінімуму. Зарплата не повинна бути меншою за прожитковий мінімум. Але ніхто не забороняє їй бути набагато вище. Що це таке, коли у нас витрати на безробітного дорівнюють зарплаті? Який дурень піде працювати, коли можна оформити допомогу по безробіттю, сидіти, нічого не робити і отримувати ті ж 1450 грн, які дорівнюють мінімальній зарплаті? Нормальні люди повинні з цим миритися?" - висловився Порошенко.
"Допомога залишатиметься тією ж, 1450 грн, а людина, яка цілий тиждень працює повний робочий день, буде заробляти 3200 грн в місяць. І буде різниця", - додав він.
"Не віриш? Я тобі кажу. Прийдеш до мене... Коли раніше підвищували зарплати? Нагадати тобі? Це було тут недалеко, в Бердичеві, в 2004-му році, за два місяці до виборів. А ми прийняли рішення зараз підвищити", - заявив Порошенко комусь, хто сидів у залі навпроти нього.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше спікер Верховної Ради Андрій Парубій, виступаючи на раді реформ, заявив, що зарплати народних депутатів не збільшаться.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?