У Росії пояснили, навіщо Кремлю вбивство бойовика Мотороли
Категорія
Події
Дата публікації

У Росії пояснили, навіщо Кремлю вбивство бойовика Мотороли

У Росії пояснили, навіщо Кремлю вбивство бойовика Мотороли
Джерело:  online.ua

Російський політолог, вчений і публіцист Андрій Піонтковський вважає, що за наказом президента РФ Володимира Путіна його помічник Владислав Сурков організував убивство бойовика ДНР Арсена Мотороли-Павлова в зв'язку з його некерованістю і "медійністю".
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
Піонтковський згадав про вбивство ватажка банди бойовиків ЛНР "Привид" Олексія Мозгового 23 травня 2015 року та ватажка банди бойовиків ЛНР "Бетмен" Олександра Бєднова 1 січня 2015 року.
"Якби був тільки один Моторола, то я б вибирав між українськими і російськими спецслужбами. Але це не перший випадок. Ви ж пам'ятаєте Бетмена, Мозгового та інших. Навіть російська пропаганда не говорить, що це українські спецслужби. Це організував Сурков за розпорядженням Путіна", - розповів він.
"Це ліквідація надто, як ви сказали, медійних і малокерованих людей. Менш підконтрольних, ніж (ватажки ДНР-ЛНР, - ONLINE.UA) Захарченко і Плотницький. Адже вони готові до будь-яких поворотів партійної лінії в Кремлі", - резюмував політолог.
Нагадаємо, бойовик Арсен Павлов загинув 16 жовтня в результаті вибуху в ліфті власного будинку в Донецьку. При цьому, незадовго до своєї смерті бойовик ДНР Моторола розповідав російській журналістці про неоднозначне ставлення до себе інших бойовиків, і що його незабаром можуть вбити свої ж.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Моторолу вбили за розпорядженням Путіна - Андрій Піонтковський про "Новоросію" та цілі Кремля в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?