У Вінниці пенсіонери пішли на штурм міськради: з'явилися відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Вінниці пенсіонери пішли на штурм міськради: з'явилися відео

У Вінниці пенсіонери пішли на штурм міськради: з'явилися відео
Джерело:  online.ua

У Вінниці біля будівлі міської ради, де проходить пленарне засідання, зібрався мітинг, учасники якого вимагають справедливих тарифів на комунальні послуги.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Укрінформ ».
На протест проти високих тарифів зібралися в основному люди похилого віку, пенсіонери, всього близько 100 чоловік, відзначає агентство.
Протестувальники встановили намет і принесли плакати з гаслами "Вимагаємо мораторію на тарифи", "Подайте на ліки", "Стоп розкраданню комунального майна", "Нам не потрібна влада, яка є ворогом народу".
Люди вимагають справедливих комунальних тарифів і прозорості їх формування.
Агентство також відзначає, що протестуючі відправили на засідання сесії міськради своїх представників, а щоб вони потрапили туди, увірвалися в хол приміщення.
Люди намагалися штурмувати входи в службові приміщення міськради і навіть зламали турнікет.
Протестувальникам перешкоджають представники охоронної фірми "Гепард" і муніципальної поліції.




Як повідомляв ONLINE.UA, українцям не варто сподіватися на зниження комунальних тарифів та зростання зарплат до європейського рівня, тому що такими ідеями спекулюють тільки політичні популісти, вважає блогер Ярослав Матюшин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?