Нові втрати бійців АТО: озвучені сумні цифри
Категорія
Події
Дата публікації

Нові втрати бійців АТО: озвучені сумні цифри

Нові втрати бійців АТО: озвучені сумні цифри

За минулу добу 27 жовтня в ході бойових дій на Донбасі загинув один військовослужбовець Збройних сил України, ще шестеро постраждало.
Про це в ході брифінгу в п'ятницю, 28 жовтня, заявив спікер Міністерства оборони України з питань антитерористичної операції на Донбасі Андрій Лисенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".
"За минулу добу в результаті бойових дій 1 український військовослужбовець загинув і 6 отримали поранення", - підкреслив Лисенко.
Спікер Міноборони України пояснив, що один боєць АТО загинув і ще один був поранений в ході обстрілу в Павлопіллі, в районі Авдіївки, де українським військовослужбовцям вдалося відбити наступ бойовиків, зафіксували ще двох поранених. Ще по одному військовослужбовцю постраждало в результаті обстрілу в Зайцевому, Опитному і Широкиному.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше бойовики ДНР заявили про обстріл нібито ЗСУ Макіївки, в результаті чого загинуло двоє мирних жителів, і ініціювали онлайн-конференцію Контактної групи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?