Новий квартирний скандал: Луценко жорстко пройшовся по Лещенку
Категорія
Політика
Дата публікації

Новий квартирний скандал: Луценко жорстко пройшовся по Лещенку

Новий квартирний скандал: Луценко жорстко пройшовся по Лещенку

Глава Генпрокуратури України Юрій Луценко заявив, що не має нерухомості в Ялті, про існування якої заявляв нардеп Сергій Лещенко.
Про це він розповів в ході розмови з журналістами після зустрічі з родичами Небесної сотні, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".
"Мені здається, у Лещенка якийсь критичний період. Я ніколи не приховував, що проживаю в приватному будинку з сім'єю. Я ніколи не приховував своє майно, воно відображене в попередній декларації. Ніяких змін не відбулося, - підкреслив Луценко. - Даремно сподівається Лещенко, що він такими скандалами зупинить перевірку його проблем, які очевидні для будь-якого оглядача".
"Я і моя сім'я не є власниками нічого іншого, крім задекларованого в минулому і цьому році", - додав Генпрокурор.
Нагадаємо, 24 жовтня Лещенко заявив, що Юрій Луценко володіє нерухомістю в Києві і Криму, оформленою на бухгалтера його дружини Світлану Риженко, проте Генпрокурор спростував ці звинувачення.
При цьому пізніше стало відомо, що 17 жовтня вісім приміщень були викуплені у Світлани Риженко нардепом "БПП" Глібом Загорієм. "За тиждень до коментаря Луценка всю цю нерухомість купив депутат від БПП Гліб Загорій, розв'язавши таким чином генпрокурору руки для виправдувальних коментарів", - упевнений Лещенко.
Як повідомляв ONLINE.UA, в НАБУ почали перевіряти цю інформацію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?