Легендарні рокери випустили кліп до Хеллоуїну: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Легендарні рокери випустили кліп до Хеллоуїну: з'явилося відео

Легендарні рокери випустили кліп до Хеллоуїну: з'явилося відео
Джерело:  NME

Британська рок-група Muse випустила новий "Хеллоуїнський" сингл і кліп, в якому пародіюють образи з фільмів жахів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на NME.
У відео музиканти постали в образі рокерів 50-х років, а однією з героїнь стала відомий персонаж комедії 80-х Ельвіра - володарка темряви.
Пісня New Kind Of Kick - кавер на відомий трек американської групи The Cramps, що грала в 70-80-х гаражний рок і рокабіллі. В останній раз Muse випускали новий матеріал в 2015 році - тоді вийшов їх альбом "Drones", який, в цілому, критики зустріли прохолодно.
До слова, раніше фронтмен групи Меттью Белламі розповів, що під час нового туру хоче обладнати "магнітну сцену", щоб музиканти могли левітувати на сцені. Також Белламі розповів, що давно мріє про більш скромний клубний тур, де група гратиме сет-лист, складений фанатами.


Як повідомляв ONLINE.UA, 8 липня в Києві на НСК "Олімпійський" в рамках фестивалю U-Park виступила британська рок-група Muse, при цьому прихильники займали чергу біля стадіону вже з самого ранку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?