Убитих росіян навіть не ховали: з'явилися одкровення бойовика ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Убитих росіян навіть не ховали: з'явилися одкровення бойовика ДНР

Убитих росіян навіть не ховали: з'явилися одкровення бойовика ДНР
Джерело:  polynkov.livejournal.com

Соратник колишнього польового командира бойовиків Донбасу  Ігоря Стрєлкова, російський бойовик Михайло Полинков із позивним "Кришталик" поскаржився, що ДНР і ЛНР зі зневагою ставляться до громадян РФ і часто відмовляються навіть ховати росіян.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог Полинкова.

"За ці два з гаком роки десятки тисяч добровольців з Росії вставали грудьми на шляху неофашистської орди. Вони захищали вас без розрахунку і вигоди. Вони не розраховували навіть на подяку. Просто вони були виховані так. І що, ми, бл*дь зараз отримуємо натомість? За два роки, я не скажу, що звик - до цього звикнути неможливо - але звик до думки ховати тих, кого послав туди. Звикся з необхідністю спілкуватися з родичами загиблих. Але як звикнути і проковтнути це?" - обурюється Полинков і призводить скріншоти свого листування з одним із бойовиків ДНР.

У листуванні неназваний "ополченець" розповідає Полинкову випадок, як донецькі бойовики відмовилися забирати з поля бою труп російського найманця, який підірвався на міні.

"Підірвався на розтяжці, відірвало ноги. Хлопці дзвонять командиру: "Мовляв знайшли, куди везти?". Командир наказує: прикопати і все, він росіянин, не варто заморочуватися".

Вказуються дані загиблого. Це Андрій Семенов із позивним "Альхаран".


За словами бойовика, таке ставлення до росіян - в порядку речей.

Розповідь російського найманця розбурхала соцмережі.

Оксана Бучинська: Будуть платити потихеньку все - і ті, хто прийшов, і ті, хто їх спочатку кликав. І прикопувати будуть один одного, сволочі ганебні.

Дубровський Руслан: І до самих відбитих дебілів рано чи пізно дійде, у що вони вляпалися. Хто виживе, звичайно.

Олексій Фролов: Рузькій мір такий рузькій.

Як повідомляв ONLINE.UA,  бойовики так званої ДНР заборонили продаж алкоголю в нічний час, а також розпивання спиртного в громадських місцях, чим насмішили соцмережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?