Підозрювана в сепаратизмі Штепа розповіла, чи кликала Путіна на Донбас: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Підозрювана в сепаратизмі Штепа розповіла, чи кликала Путіна на Донбас: з'явилося відео

Підозрювана в сепаратизмі Штепа розповіла, чи кликала Путіна на Донбас: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Підозрювана в посяганні на територіальну цілісність і суверенітет України  колишній мер Слов'янська Неля Штепа  заявила, що не могла покликати війська президента РФ Володимира Путіна на Донбас, тому що на той момент вже перебувала в полоні у бойовиків.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube.

Під будівлею суду, де слухалася справа Штепи, зібралися мітингувальники з плакатами. Пізніше вони увійшли в приміщення, щоби бути присутнім на засіданні. У перерві Неля Штепа, традиційно нафарбована і з укладкою, пригрозила учасникам мітингу за те, що вони звинувачують її тому, чого вона нібито не робила. Штепа нагадала, що була в полоні 81 день.

"Я покараю вас за те, що я жінка похилого віку. Мене 81 день там катали там, у полоні", - сказала вона.

У відповідь на заяви опонентів про те, що вона покликала бойовиків і російських найманців у Слов'янськ у 2014 році, Штепа відповіла: "Коли я Путіна "кликала", я вже була 22 дня в полоні".

"Ми розберемося, хто де був. Сьогодні ваш час ... Потерпіть трохи, трохи залишилося", - сказала жінка.

Також вона пригрозила активістам зі Слов'янська, заявивши наступне: "Головне, щоби ви потім не боялися і не бігли. Головне, що коли я прийду, щоби ви були на місці".

Як повідомляв ONLINE.UA,  військовослужбовець ЗСУ розповів подробиці останнього бою, в результаті якого два роки тому Слов'янськ був звільнений від бойовиків ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?