Знаменитий російський письменник в Києві різко висловився про Путіна: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Знаменитий російський письменник в Києві різко висловився про Путіна: опубліковано відео

Знаменитий російський письменник в Києві різко висловився про Путіна: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Знаменитий російський письменник Борис Акунін (Григорій Чхартішвілі) під час візиту до Києва заявив, що в розпал протестного руху в Росії, перед своїм від'їздом у 2014 році, вважав президента РФ Володимира Путіна більш розумною людиною, ніж той виявився насправді.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його інтерв'ю каналу NewsOne, викладеному на youtube.
«Володимир Путін виявився менш розумною людиною, ніж я думав. Те, що він зробив, фактично, ось всю це справу задавив, закрутив гайки і загнав всіх під асфальт, закатав, це він вважає, що він вирішив проблему», — переконаний Акунін.
Також письменник додав, що президент РФ «всього лише розбила градусник, який показував високу температуру», але «хвороба від цього нікуди не зникла, вона стала тільки гірше».


При цьому він розповів, яким бачить кінець правління Путіна.
«Це буде тепер залежати від економічного стану країни. У країни закінчуються накопичені гроші, коли вони зовсім закінчаться і стане нічим платити пенсії і зарплати, якийсь час можна буде застосувати якісь сильні засоби, які ще на якийсь час відвернуть масову свідомість, якийсь час можна буде покрутити друкарський станок, а потім – все», — резюмував Акунін.



Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше знаменитий письменник розповів, яким він бачить повернення Криму під владу України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?