Клінтон зробила несподіване звернення до ФБР
Категорія
Світ
Дата публікації

Клінтон зробила несподіване звернення до ФБР

Клінтон зробила несподіване звернення до ФБР
Джерело:  Fox News

Кандидат в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон

 зажадала від Федерального бюро розслідувань публікації всіх даних щодо розслідування справи про користування нею приватного сервера для секретної кореспонденції.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Fox News.


Як відомо, раніше у ФБР провели розслідування про використання Клінтон приватного сервера під час перебування на посаді держсекретаря США, в результаті чого секретні дані могли потрапити в чужі руки.


За словами Клінтон, оприлюднення даних розслідування необхідно, враховуючи, "що поставлено на карту на цих виборах".


Раніше директор ФБР Джеймс Комі повідомив про рішення відновити розслідування справи про приватному поштовому сервері Клінтон через виявлення нових листів.


Суперник Клінтон від Республіканської партії Дональд Трамп вітав відновлення розслідування.


У свою чергу, видання The New York Times повідомило, що нові електронні листи, знайдені ФБР вже після закриття розслідування, були знайдені на електронних пристроях головного помічника Клінтон Хумы Абедін і її чоловіка, Ентоні Вінер.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  президент України Петро Порошенко пояснив, чому і Дональд Трамп, і Хілларі Клінтон зобов'язані любити нашу країну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?