Гонтарева зберігає заощадження здебільшого не в гривні: з'явилася декларація
Категорія
Україна
Дата публікації

Гонтарева зберігає заощадження здебільшого не в гривні: з'явилася декларація

Гонтарева зберігає заощадження здебільшого не в гривні: з'явилася декларація
Джерело:  online.ua

Керівник Національного банку України  Валерія Гонтарева  задекларувала два автомобіля Porsche і майже два мільйони доларів на банківських рахунках.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.


В електронній декларації Гонтаревої як нерухоме майно вказані три квартири в Києві загальною площею 106 кв. м, 55,7 кв. м і 41,3 кв. м, дві земельні ділянки в Київській області площею 900 і 2050 кв. м, будинок в Ірпені площею 396 кв. м, дача в Київській області площею 250 кв. м.


Крім того, Гонтарева задекларувала три автомобіля: Toyota Land Cruiser Prado і два Porsche - Panamera і Cayenne. Також, згідно з е-декларацією Гонтаревої, в 2015 році вона отримала 1 753 982 гривень зарплати.


Гонтарева також вказала наявність 1 831 391 доларів і 1 161 934 гривень на банківських рахунках.


Таким чином, виходячи з електронної декларації Гонтаревої, стало очевидно, що більшу частину своїх заощаджень глава НБУ зберігає не в національній валюті гривні.


Як повідомляв ONLINE.UA,  електронні декларації українських чиновників і депутатів, які вносять в звіти предмети мистецтва, готівку і навіть церкви, стали об'єктами їдких жартів в соціальних мережах.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?