В Україні знайшли новий привід пожартувати над димлячим російським кораблем: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

В Україні знайшли новий привід пожартувати над димлячим російським кораблем: опубліковано відео

В Україні знайшли новий привід пожартувати над димлячим російським кораблем: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Ситуація навколо  російського авіаносця «Адмірал Кузнєцов», який був побудований ще за часів СРСР і працює на мазуті, наочно показує, що твердження про міць російської зброї є міфом.


Таку думку в своєму відеоблозі на ONLINE.UA висловив відомий блогер і копірайтер Ярослав Матюшин.


«Я хотів би поговорити про «міць» славної російської військової зброї ... я зараз маю на увазі корабель "Адмірал Кузнєцов", але не тільки його», - сказав Матюшин.


«Розумієте, весь ось цей міф росіян про те, що, "якби ми (російські війська в Україні, - ONLINE.UA) там були, то за три дні дійшли б до Києва, а за п'ять днів - до Польщі", розбивається о конкретні факти. Такі, наприклад, як те, що вся елітна спецура військ Російської Федерації так і не змогла взяти донецький аеропорт», - продовжив Матюшин.


«Власне кажучи, його оборона не закінчилася, а закінчився сам донецький аеропорт, закінчилися бетон і перекриття, на яких він стояв», - сказав Матюшин.


«Про яку військову міць може йти мова, якщо попередній міністр оборони Росії натиріл у власній армії близько восьми мільярдів доларів, розпродав, точніше, майна, нерухомості на вісім мільярдів, і його через місяць після відкриття кримінальної справи перекваліфікували в свідка, а потім і зовсім відпустили? Просто тому, що людина з команди Путіна», - додав Матюшин.


«Подивіться на їх літако- і вертолетопад ... Згадайте знаменитий танк "Армата", який на репетиції параду заглох. Згадайте їх ракети, ту ж "Булаву" нещасну, яка довго не могла злетіти, а потім так само довго не могла потрапити в ціль, ці знамениті кадри, як з якогось крутого військового корабля зривається ракета така - і в море відразу», - згадує Матюшин.


«Те ж саме - їх єдиний авіаносець 1978 року побудови, який працює, ви не повірите, на мазуті, це в 21-му столітті, і яким вони поїхали брязкати зброєю в Сирію», - міркує Матюшин.


«Геополітичний геній Володимира Володимировича Путіна знову "всіх переграв", і в світі вже ніхто не вважає Росію військовим злочинцем. Просто їй відмовляють в заправці. МАЗУТ! Ну етіть його мати, 21 століття, мазут!», - емоційно коментує блогер.


«До чого взагалі весь цей глум і начебто як безцільні образи? Та до того, що немає ніякої мощі російської військової машини», - резюмував Матюшин.



Більше  читайте в блозі Ярослава Матюшина на ONLINE.UA: Проста причина, по якій російські війська не дійдуть до Києва

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?