Нардеп шокував і насмішив мережу святими мощами в декларації
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардеп шокував і насмішив мережу святими мощами в декларації

НАЗК
Нардеп шокував і насмішив мережу святими мощами в декларації

Народний депутат України від Радикальної партії Андрій Лозовий задекларував колекції вин і картин, кілька годинників, а також святі мощі XIII століття.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його  е-декларацію.


Так, Лозовий задекларував 8 картин і одну ікону 16 століття, 5 годинників різних марок: "Ullyse Nardin", "Perrelet", "Romain Jerome", "Zenith", колекцію вин зі 186 пляшок, меблі голландського і англійського виробництва 19 століття.


Також нардеп зазначив партійний квиток Радикальної партії.


Крім того, в документі вказана колекція з 72 ікон, колекція холодної зброї 19-20 століття з 32 одиниць, а також хрест-енколпіон зі Святими мощами 13 століття.




Політик задекларував автомобіль Toyota Sequoia, взятий в оренду, і квартиру в Києві в 39 кв.м, також взяту в оренду.


Його зарплата за рік становить 69 490 гривень. Ще 80 559 гривень пов'язані з виконанням депутатських повноважень.


Крім того, в електронній декларації депутата вказані 50 тис доларів, 150 тис євро і 800 тис гривень готівкою.


Соцмережі здивовані.


"Ну трильйон, картини, годинник. Але от щоб Святі мощі в будинку тримати під ліжком та ще декларувати їх - це вже зовсім навіть і не смішно і не сумно, а якось безнадійно", - написав журналіст Олексій Мацука.


Денис Казанський: Придумав гру "Парламентські пазли". З депутатів парламенту на основі їхніх декларацій необхідно скласти нові фракції. Мощі Лозового до особистого храму Матвієнка. Картини і скульптури Довгого до антикваріату Тарути. Старовинні церковні книги Турчинова до книг Шуфрича. А у кого і книги, і картини - той потенційна тушка".







Як повідомляв ONLINE.UA,

заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" Анатолій Матвієнко задекларував 1,5 мільйона гривень готівки, а також вказав, що є власником храму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?