Афроукраїнці: для українських політиків знайшли чітке і смішне порівняння
Категорія
Політика
Дата публікації

Афроукраїнці: для українських політиків знайшли чітке і смішне порівняння

Афроукраїнці: для українських політиків знайшли чітке і смішне порівняння
Джерело:  online.ua

Журналіст і мандрівник Євген Іхельзон порівняв  українських політиків, електронні декларації яких продовжують розбурхувати соцмережі, з політиками Південного Судану.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Іхельзона.


"Пару років тому я отримав несподіваний інсайт, коли на одній міжнародній конференції побачив делегацію уряду Південного Судану. Хто не знає, це така молода християнська держава в Африці, яка відокремилася від великого Судану. Держава небагата, прийшла до незалежності через війну і велику кількість негараздів, і не зовсім зрозуміло, потрібна була ця незалежність чи ні, і війна там до сих пір триває. В цілому, християнський світ вітав цю незалежність і держава тепер член ООН", - написав мандрівник.


"Коли я побачив цих людей, помилитися було неможливо - це були афроукраїнці, наші політики, тільки з іншим кольором шкіри. Дуже дорогі костюми, дорогі годинники, розкішно одягнені дружини в фантастичних головних уборах. У ліфті домінував запах їх одеколонів. Вони дивно виглядали серед європейців, які приїхали в джинсах, стоптаному взутті і т.д.", - додав Євген Іхельзон.


Здебільшого користувачі соцмереж підтримали таке порівняння. Так, деякі користувачі розповіли докладніше про життя в Південному Судані, інші припустили, що паралель швидше треба було провести з бойовиками ДНР і ЛНР, а не з політиками незалежної України.


Eugene Kozhyrnov: "Ще трохи паралелей. У Південному Судані більшість населення живе в очеретяних будинках і, в сезон дощів, часто по пояс у воді. Кам'яні будинки є тільки в декількох містах і в них живуть або іноземці або сім'ї чиновників".



Yury Raskot: "Знай наших !!)))"


Sergiy Filonenko: "Молоді леви".


Євген Ясінський: "Яка вишукана паралель".


Oleg Dymerka: "Це були афроднровці. Афроукраїнці представляли великий Судан".


Дмитро Притуленко: "А вдома їх чекали дорогі Хаммери і Тойоти, і одна асфальтована дорога на всю країну з аеропорту в центр".


Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі вважають, що  спецслужби США можуть домогтися звіту депутатів і чиновників про сплату податків з їх задекларованого майна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?