Путін загострює: стало відомо про новий військовий крок Росії в Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін загострює: стало відомо про новий військовий крок Росії в Сирії

Путін загострює: стало відомо про новий військовий крок Росії в Сирії
Джерело:  The Times

До  групи російських кораблів на чолі з авіаносцем "Адмірал Кузнєцов"  приєдналися три оснащені крилатими ракетами підводні човни Військово-морського флоту Росії, що підпорядкується президенту РФ Володимиру Путіну.


Про це заявили джерела в військово-морській сфері, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Sunday Times.


Джерела видання стверджують, що дві атомні підводні човни "Акула" і дизель-електрична підводка "Кіло" увійшли з баз Мурманської області в Північну Атлантику. У королівському флоті Великобританії, який зафіксував підводного човна, відзначили, що вони попрямували в сторону Сирії.


У той же час, група кораблів разом з єдиним російським авіаносцем "Адмірал Кузнєцов" стоять в "режимі очікування" біля берега на півночі Африки.


Як повідомляв ONLINE.UA,  екс-глава МЗС Польщі Радослав Сікорський припустив, що Путін може запропонувати наступному президентові США "Сирію в обмін на Україну".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?