Одіозний екс-регіонал задекларував офшори і будинок в Європі
Категорія
Політика
Дата публікації

Одіозний екс-регіонал задекларував офшори і будинок в Європі

НАЗК
Одіозний екс-регіонал задекларував офшори і будинок в Європі

Екс-регіонал, діючий нардеп від "Опозиційного блоку"Сергій Льовочкін задекларував у 2015 році 6 офшорних компаній, земельну ділянку і будинок у Франції, які йому надала в безоплатне користування його рідна сестра Юлія Льовочкіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на е-декларацію.
Згідно електронної декларації Льовочкіна, він є кінцевим бенефіціаром 6 компаній, розміщених на Кіпрі, Сейшельських і Віргінських островах. При цьому дивідендів майже 22 млн грн він отримав тільки від однієї з них. Ще понад 2 млн грн доходу він отримав за відсотками від вкладу в ПАТ "Банк "Кліринговий дім".
У зазначеному банку вклад Льовочкіна становить майже 49 млн.грн. Значно більш скромні суми грошей він тримає ще в 5 банках. Готівкою депутат має 380 000 долл, 22 000 доларів і 35 000 євро.
Також Льовочкін отримав майже 65 тисяч грн зарплати у Верховній Раді і 80,5 млн грн коштів, пов'язаних з виконанням депутатських повноважень.
У власності Льовочкіна є квартира в Києві площею 178 кв.м і вартістю 3 млн 360 тис грн.
У той же час він має безоплатне право користування апартаментами на 345 кв.м і будинком на 1163 кв.м. з ділянкою площею майже 1 га у Франції, які зареєстровані на фірму Glorietta Investments 1 ApS, що належить його сестрі Юлії Льовочкіній.
Крім того Льовочкін задекларував колекції живопису і скульптур, ікони, зброю і 4 золотих годинника Vacheron Constantin, Breguet, IWC Schaffhausen, F.P.Journe, не вказавши їх вартість.
У власності депутата один автомобіль Mercedes-Benz S 600 2010 року випуску та вартістю понад 1 млн грн. і два мотоцикли.
У своїй декларації, опублікованій на сайті парламенту на початку року, Льовочкін показав 24 млн грн доходів за 2015 рік.
Як повідомляв ONLINE.UA, нардеп Юлія Тимошенко викликала хвилю сарказму і гніву своєю скромною декларацією.
Читайте також статтю на ONLINE.UA: Бунт або ще один варіант: українську владу попередили про відповідь за розкіш.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?