Командири елітних частин ЗСУ отримають нові повноваження
Категорія
Події
Дата публікації

Командири елітних частин ЗСУ отримають нові повноваження

Командири елітних частин ЗСУ отримають нові повноваження
Джерело:  online.ua

У Міністерстві оборони України створюють механізм надання права командирам частин високомобільних десантних військ та сил спеціальних операцій ЗСУ безпосередньо укладати контракт з кандидатами на службу в конкретних підрозділах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook начальника Генштабу Віктора Муженка.
"Частка військовослужбовців строкової служби складає зараз тільки 10%. Загальна кількість резервістів за територіальним і оперативним резервом, які пройшли підготовку в 2016 році, становить близько 30 000 чоловік. За період 2014-2016 років ми уклали контракти з 85-ма тисячами військовослужбовців. З них тільки в цьому році - з 59-ма тисячами, серед них 6000 - це офіцери. Пріоритетним залишається комплектування, перш за все, бойових бригад", - написав начальник ГШ.
"Крім того, ми створюємо механізм надання права командирам частин ВДВ і ССО безпосередньо укладати контракти з відібраними ними кандидатами на військову службу в конкретних підрозділах", - додав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше начальник Генштабу ЗСУ Віктор Муженко заявив, що найбільше українській армії не вистачає систем контрбатарейної боротьби, систем радіоелектронної боротьби, систем для боротьби з танками і приладів нічного бачення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?