Путін збрехав, розповідаючи про жахи Європи: соцмережі киплять
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін збрехав, розповідаючи про жахи Європи: соцмережі киплять

Путін збрехав, розповідаючи про жахи Європи: соцмережі киплять
Джерело:  online.ua

Президент РФ Володимир Путін

збрехав, розповідаючи про випадок зі зґвалтуванням дитини мігрантом в Європі, в якому суд нібито не побачив провини гвалтівника.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter журналіста кремлівського пулу Дмитра Смирнова.


«Мене вразив випадок. Мігрант в Європі згвалтував дитину, але суд його виправдав: той погано знав мову і не зрозумів, що хлопчик заперечував», - заявив Путін.


Тим часом насправді Верховний суд Австрії не виправдав обвинуваченого в зґвалтуванні 10-річного хлопчика, а тільки скасував його вирок щодо шести років в'язниці і постановив призначити додаткове розслідування.


Згвалтування відбулося в грудні 2015 року в громадському басейні Відня: біженець з Іраку затягнув дитину в роздягальню і згвалтував. Після цього хлопчик був госпіталізований. Обвинувачений, у свою чергу, не заперечував своєї провини.


Справа буде передана в регіональний суд для повторного розгляду, а підсудний залишиться за гратами до нового вироку, передає портал

Yahoo News

.


Тим часом соцмережі бурхливо висловили своє ставлення до слів Путіна.










Як повідомляв ONLINE.UA, раніше путінські пропагандисти осоромилися, назвавши сірійське місто Алеппо, яке бомбардують російські літаки, сибірським.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?