Нідерланди назвали дату вирішення питання з Україною
Категорія
Політика
Дата публікації

Нідерланди назвали дату вирішення питання з Україною

Нідерланди назвали дату вирішення питання з Україною

Питання ратифікації Угоди про асоціацію України та Євросоюзу вирішуватиметься на засіданні Європейської ради 15 і 16 грудня.
Про це заявив прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте, передає ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"Наше зобов'язання полягає в досягненні Європейською Радою 15 і 16 грудня під час переговорів результату, який вирішує основні проблеми, що виникли в суспільній дискусії щодо Угоди про асоціацію", - написав він.
При цьому голландський прем'єр підкреслив, що обов'язковими умовами ратифікації Угоди повинні бути боротьба з корупцією і верховенство права в Україні.
Як повідомляв ONLINE.UA, 20 жовтня прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте заявив, що не бачить позитивних прогнозів щодо ратифікації Угоди про асоціацію між ЄС і Україною. У Нідерландах повинні були прийняти остаточне рішення до 1 листопада.
Пізніше президент України Петро Порошенко запевнив, що небезпеки припинення ратифікації Угоди про асоціацію немає - очікуються подальші консультації і прийняття рішення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?