Українського політолога побили на росТВ: з'явилося відео програми
Категорія
Світ
Дата публікації

Українського політолога побили на росТВ: з'явилося відео програми

Українського політолога побили на росТВ: з'явилося відео програми
Джерело:  online.ua

Українського політолога В'ячеслава Ковтуна побили в гримерці під час перерви в пропагандистській програмі «Час покаже» на російському Першому каналі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на lenta.ru.


Програма від 31 жовтня була присвячена війні на Донбасі.


Ведучий передачі відомий російський пропагандист Андрій Шейнін стверджував, що влада України «санкціонує знищення власного населення в регіоні». Один з присутніх запропонував йому донести ці факти до прокуратури України. Тоді Шейнин раптово перейшов на українську і з неприхованим ернічеством запитав опонента, чи серйозно він вважає, що українській владі про такі факти невідомо.


На перехід Шейніна на український жваво відреагував Ковтун, тоді Шейнін вигукнув: «Та у мене бабуся, бл ..., українка, і далі що!».


Дискусія продовжилася, а після перерви, на 55-ій хвилині програми, Шейнін приніс Ковтуну вибачення за те, що того вдарили в гримерці.


На передачі був присутній в тому числі екс-ватажок бойовиків так званої ДНР, "голова" так званого "Союзу добровольців Донбасу" Олександр Бородай.


«Ось цей скріплений скріпами "інтелектуал" розповідає Україні, як зупинити "громадянську війну" і повернутися до "спільних цінностей та історії"). Іди на ... уй, Шейнін, зі своєю історією і цінностями ... Твоє місце в стійлі баранів ... », - написав у своєму Facebook український політолог Сергій Запорізький.


«P.S. Шейнін вибачився перед Ковтуном за те, що того вдарили в гримерці. Як розумію, це зробив Бородай. Швидше за все, за те, що клоун Бородай пообіцяв, що якщо знадобиться, то він повернеться на Донбас і візьме Київ. На що Слава відповів: "Ну, повернися! Або боїшся долі Мотороли?", - так прокоментував інцидент Запорізький.




Осторожно! В видео присутствует ненормативная лексика!



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Росії під час зйомок політичного ток-шоу "Процес" сталася бійка між членом Комітету порятунку України Юрієм Котом та українським політологом В'ячеславом Ковтуном.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?