Концерт української зірки, яка виступала в Росії, ледь не зірвали в Сумах: з'явилися відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Концерт української зірки, яка виступала в Росії, ледь не зірвали в Сумах: з'явилися відео

Концерт української зірки, яка виступала в Росії, ледь не зірвали в Сумах: з'явилися відео

В Сумах спробували зірвати концерт української  співачки Світлани Лободи (LOBODA). Виступ зірки світового масштабу відбулося на дві години пізніше.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook співачки.
Таку заяву зробила сама співачка на своїй сторінці в соцмережі.
"Нам оголосили, що в Сумах театр ім Щепкіна, де о 19.00 мав відбутися наш концерт, замінований. Приїхали служби. Навколо поліція з собаками. Приміщення оглядають. Друзі, ми всією командою чекаємо на вулиці!!! Але впевнені, що все буде добре і це лише чергова провокація", - йдеться в повідомленні зірки.
Напередодні виступу Світлани в Сумах в місцеву частину МНС надійшов дзвінок від невідомого, який повідомив, що замінував театр, де повинна була виступити Лобода зі своїм шоу "К черту любовь". Глядачі були евакуйовані з будівлі.


Концерт все-таки відбувся після ретельного огляду будівлі співробітниками МНС.
"Все обійшлося! Спасибі всім вам, мої дорогі шанувальники, що не втрачали надію і чекали до останнього! Через 5 хв я виходжу на сцену! З Богом", - підписала Світлана ролик, де видно, як натовп шанувальників поспішає побачити шоу зірки.



Після концерту, співачка подякувала своїм відданим фанатам, які, незважаючи на холод, дочекалися її виступу.
"Ми це зробили. На вулиці, в дикий холод, люди простояли 2 години! Ось це і є справжня віддана публіка. Низький вам уклін, Суми. Це був найкращий концерт в турі. Я трохи оглухла", - написала Світлана під фото, яке розмістила в своєму Instagram-акаунті.


До речі, це не перша спроба зриву концерту Світлани Лободи. 12 травня  місцеві активісти зірвали концерт в Івано-Франківську.
Крім того, в Луцьку та Тернополі були спроби зриву концерту.  Активісти вважають, що артистка, яка після початку війни виступала в Росії і досі не визнала анексію Криму, не повинна виступати в Луцьку.
Нагадаємо, кілька днів тому  активісти організацій "Правий сектор", "Свобода", і деяких інших, зірвали виступ дуету "Потап і Настя" в Хмельницькому.
А також, як ми писали раніше,  виступ колективу, яке повинно було відбутися в суботу, 29 жовтня, у Львові, скасували.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Світлана Лобода засвітилася в Росії на церемонії нагородження музичної премії "МУЗ-ТВ".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?