Сусіди України в шоці від декларацій чиновників і нардепів
Категорія
Політика
Дата публікації

Сусіди України в шоці від декларацій чиновників і нардепів

Сусіди України в шоці від декларацій чиновників і нардепів

У Польщі шоковані величезними сумами, представленими в електронних деклараціях українських народних депутатів і чиновників.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook польського глави ПАТ "Укрзалізниця" Войцеха Балчуна.
"Читаю польський Фейсбук. Польська інтернет-спільнота, як і українська, в шоці. Тільки якщо українська не обирає слів, то польська не може їх знайти. І це ще слабо сказано. Е-декларації українських чиновників бачать не тільки в Україні. Тільки з Варшави і особисто відчув місцеві реакції і настрої. І не ризикнув би, навіть приблизно, перекладати враження поляків від задекларованих мільярдів в панчохах, приватних церков, антикваріату, годинників, автомобілів", - написав він.
За словами голови "Укрзалізниці", українці, після оприлюднення декларацій, змогли зрозуміти, що з себе являє той чи інший політик.
"Покажи мені свою е-декларацію, і я скажу - хто ти. Тепер українці мають право так сказати. А чиновник півпрес-конференції змушений розповідати про походження своїх статків. Українська версія «Форбс» втрачає свою актуальність", - додав Балчун.
Користувачі соцмережі підтримали польського керівника "Укрзалізниці".

Tetiana Matviychuk: "Стидобище. Просто грьобаний сором. Не знаю, що ще додати".

Коляда Светлан: "Ось і все. Сором на весь світ. Тепер це "злодії в законі".
Ірина Горгуль: "Від цього цирку з електронними деклараціями в шоці Не тільки українська спільнота, а й усі, хто про це дізнався за межами країни. Чим би це все не обернулося, бридке відчуття нікуди вже не дінеться".
Як повідомляв ONLINE.UA, генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що його відомство перевірить електронну декларацію президента України Петра Порошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?