Європейський журнал видав дуже жорстку карикатуру на Путіна: опубліковано фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Європейський журнал видав дуже жорстку карикатуру на Путіна: опубліковано фото

Європейський журнал видав дуже жорстку карикатуру на Путіна: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Чеський журнал Reflex опублікував жорстку карикатуру, на якій президент Росії Володимир Путін зображений у нацистській формі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram активіста Геннадія Афанасьєва, який був звільнений з російської в'язниці.
«Чехія надихає з самого ранку! Спасибі виданню "Reflex" за Вашу реалістичну оцінку подій!», - написав Афанасьєв і опублікував фото.
Стаття в журналі під заголовком «Хайль, Путін!» проілюстрована карикатурами на російського лідера. На одній з них Путін зображений в формі з нашивками фашистської Німеччини, на іншій - без штанів і спідньої білизни.



Як повідомляв ONLINE.UA,

заява президента Росії Володимира Путіна про необхідність створення "закону про російську націю" викликала справжній шторм обговорення в соціальних мережах

.


Варто нагадати, що німецький націонал-соціалізм (нацизм) часів Адольфа Гітлера грунтувався на тому, що оголошував собі за мету створення расово чистої держави, що має все необхідне для благополучного існування протягом невизначено довгого часу.


Раніше

Путін на засіданні Ради з питань міжнаціональних відносин в Астрахані також заявив про те, що російські національні цінності, які мають "тисячолітню історію", набагато краще європейського досвіду

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?