В ОБСЄ знову довели, що бойовики ДНР брешуть
Категорія
Події
Дата публікації

В ОБСЄ знову довели, що бойовики ДНР брешуть

В ОБСЄ знову довели, що бойовики ДНР брешуть
Джерело:  СММ ОБСЄ

Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зловили бойовиків ДНР на брехні про кількість постраждалих від обстрілу окупованої Макіївки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на звіт місії.
«СММ уточнювала повідомлення про обстріл і постраждалих серед мирного населення. Патруль Місії відвідав Кіровський район підконтрольного ДНР м. Макіївка (12 км на північний схід від центру Донецька), де зазначив роботи з відновлення пошкодженого даху триповерхової будівлі, розташованої на вулиці Коккінакі, будинок №73. Співробітниця магазина, розташованого неподалік, повідомила членам патруля про те, що 27 жовтня, приблизно о 18:40, вона чула шість вибухів. Всупереч повідомленням в місцевих засобах масової інформації, в ході обстрілу жінка не постраждала», - йдеться в звіті.
Крім того, в мікрорайоні Будівельник (будинок №10) місцевий житель розповів спостерігачам місії, що 27 жовтня, близько 19:00, він чув чотири вибухи, і його відкинуло до стіни, внаслідок чого він отримав порізи від осколків скла.
У провулку Газетний (будинок №7) спостерігачам розповіли, що три цивільні особи, про поранення яких повідомляли бойовики ДНР, насправді не були поранені. У їх квартирі члени місії бачили вибиті вікна і дірки в стінах. Представники ОБСЄ не зафіксували жодних пошкоджень на вулиці Героїв Сталінграда.
«Співробітники міської лікарні №1 в Макіївці повідомили, що 27 і 28 жовтня поранені цивільні особи в їх відділення лікарні не надходили», - наголошується в звіті.
Нагадаємо, це не перший раз, коли ОБСЄ ловить бойовиків ДНР на брехні. В кінці серпня СММ ОБСЄ заявляла, що бойовики ДНР поширюють неправдиву інформацію про нібито відмову представників місії їхати до Ясинуватої.
Як повідомляв ONLINE.UA, в кінці вересня місія зафіксувала наявність бойових броньованих машин бойовиків в зоні безпеки на Донбасі, які бойовики ДНР повинні були відвести.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?