Китайці показали свій новітній винищувач: з'явилося вражаюче відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Китайці показали свій новітній винищувач: з'явилося вражаюче відео

Китайці показали свій новітній винищувач: з'явилося вражаюче відео

Китайські ЗМІ опублікували вражаюче відео польоту новітнього винищувача п'ятого покоління Chengdu J-20.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.
Представлення винищувача відбулося на авіасалоні Airshow China 2016 в китайському Чжухаї. Винищувач п'ятого покоління Chengdu J-20 був розроблений підрозділом Авіаційної промислової корпорації в місті Ченду. Свій перший випробувальний політ він здійснив у січні 2011 року. Імовірно, в найближчі два-три роки він буде введений в експлуатацію.
Зараз більшу частину бойового авіаційного парку країн світу складають винищувачі четвертого покоління, і тільки США, Японія, Китай і РФ активно займаються розробкою машин п'ятого покоління. Серед них тільки США мають на озброєнні літаки нового покоління. Це F-22 Raptor і F-35 Lightning II.


Як повідомляв ONLINE.UA, винищувач ВПС Росії здійснив небезпечне зближення з військовим літаком ВПС США в східній Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?