Фітнес-модель не змогла самостійно народити через сталевий прес: з'явилися фото
Категорія
Поради батькам
Дата публікації

Фітнес-модель не змогла самостійно народити через сталевий прес: з'явилися фото

Фітнес-модель не змогла самостійно народити через сталевий прес: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Австралійська фітнес-модель Шонтель Дункан не змогла народити свого сина самостійно через сталевий прес.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Instagram Дункан.


Моделі, за якою під час всієї вагітності спостерігали півмільйона передплатників її Instagram, тренування завадили народити самостійно.


«Вони не могли дістати Джеремі з мого живота, так як мій прес затиснув його дуже тісно, ​​а мене почало нудити під час операції», - написала Дункан про пологи.


«Ось чому мій шрам був зроблений з правого боку, тому що хірургу довелося розрізати мене більше і за допомогою щипців успішно дістати Джеремі. Напевно, зворотна сторона сильного пресу», - зазначила вона, показавши шрам від кесаревого розтину.



«Я нормально відновлююся, мій шрам не маленький, він досить великий. Я б хотіла ще трьох дітей і завжди буду намагатися народити їх самостійно. Так що для всіх жінок зі шрамом від кесаревого розтину: я ДУЖЕ пишаюся тим, що означає мій шрам і тим прекрасним подарунком, який я отримала через нього. Це пам'ять про день, коли ми всі стали мамами», - написала горда мати.




Відзначимо, що зараз Джеремі вже 7 місяців.





Раніше ONLINE.UA писав, що вагітна телеведуча Ксенія Собчак робить стійку на голові, перебуваючи на останньому місяці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?