Сестра Савченко дала свідчення проти ватажка ДНР: з'явилися деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Сестра Савченко дала свідчення проти ватажка ДНР: з'явилися деталі

Київська міська прокуратура
Сестра Савченко дала свідчення проти ватажка ДНР: з'явилися деталі

Сестра народного депутата України Надії Савченко Віра Савченко під час судового засідання 1 листопада дала свідчення проти ватажка ЛНР Ігоря Плотницького, заявивши про його причетність до викрадення Наді.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу прокуратури Києва.
Судове засідання відбулося у справі проти ватажка ЛНР Плотницького, якого звинувачують у скоєнні терористичного акту, захопленні заручників і викрадення старшого лейтенанта Збройних сил України Надії Савченко.
Віра Савченко повідомила суду обставини викрадення і незаконного переправлення Наді через кордон України до Російської Федерації, а також підтвердила причетність Ігоря Плотницького та інших осіб до вчинення цих злочинів.
"Крім того, як співучасника викрадення сестри Віра Савченко зазначила так званого "начальника контррозвідки "терористичної організації ЛНР Володимира Громова", - розповіли в прокуратурі.
На наступному засіданні, яке відбудеться 10 листопада о 17:00, заплановано допит Надії Савченко та її матері, зазначили у відомстві.
Як повідомляв ONLINE.UA, в березні в мережі був опублікований маршрут викрадачів Надії Савченко - з моменту перетину кордону в Ростовській області до полону в готелі "Євро".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?