Мінування, гільзи і "кров": у Чернігові намагалися зірвати концерт Лободи, з'явилися фото і відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мінування, гільзи і "кров": у Чернігові намагалися зірвати концерт Лободи, з'явилися фото і відео

Мінування, гільзи і "кров": у Чернігові намагалися зірвати концерт Лободи, з'явилися фото і відео
Джерело:  val.ua

Учора, 1 листопада, активісти Чернігова спробували зірвати концерт української співачки Світлани Лободи, яка виступає в Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Високий Вал".
Перед виступом артистки місцеві активісти влаштували пікет. Спочатку сотні людей влаштували галас під вікнами адміністрації, а пізніше перемістилися до драмтеатру ім. Шевченка, де о 19:00 мав розпочатися концерт Лободи.
За словами одного з активістів, цим пікетом вони хотіли показати, що "таким артистам тут не раді".
"Вони йдуть по "закривавлених" грошах. Ми писали листи, зверталися до влади, але кінцевого результату так і не добилися", - зазначив він.
Чернігівським шанувальникам Лободи активісти влаштували "коридор ганьби", який був встелений фальшивими рублями, гільзами, облитими червоною фарбою. При цьому коли фанати намагалися все-таки пробратися в будівлю, їм услід кричали "ганьба".



Організатори концерту відкрили чорний вхід театру, щоб поціновувачі творчості співачки змогли потрапити в зал. Але пізніше і цю можливість у них відібрали.


Пізніше в поліцію надійшов дзвінок від невідомого, що будівля театру замінована. Та частина людей, якій вдалося потрапити в зал, була евакуйована.


Концерт все ж відбувся, але із запізненням.
Нагадаємо, днями в Сумах спробували зірвати концерт української співачки Світлани Лободи (LOBODA). Виступ зірки світового масштабу відбувся на дві години пізніше.
Це не єдині спроби зірвати концерт Лободи. 12 травня місцеві активісти зірвали концерт в Івано-Франківську.
Крім того, в Луцьку та Тернополі були спроби зриву концерту. Активісти вважають, що артистка, яка після початку війни виступала в Росії і досі не визнала анексію Криму, не повинна виступати в Луцьку.
Нагадаємо, кілька днів тому активісти організацій "Правий сектор", "Свобода", і деяких інших, зірвали виступ дуету "Потап і Настя" в Хмельницькому.
А також, як ми писали раніше, виступ колективу, який повинен був відбутися в суботу, 29 жовтня, у Львові, скасували.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Світлана Лобода засвітилася в Росії на церемонії нагородження музичної премії "МУЗ-ТВ".








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?