Бойовик Стрєлков брудно облаяв і висміяв ватажка ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовик Стрєлков брудно облаяв і висміяв ватажка ДНР

Бойовик Стрєлков брудно облаяв і висміяв ватажка ДНР
Джерело:  online.ua

Колишній ватажок бойовиків на Донбасі, російський диверсант Ігор Гіркін (Стрєлков) висміяв нинішнього ватажка бойовиків так званої ДНР  Олександра Захарченко  і пройшовся по колишньому ватажкові Олександру Бородаю.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Стрєлкова Вконтакте.
"Зазвичай не цікавлюся діяльністю Бородая, але сьогодні з ранку випадково натрапив в мережі на його висловлювання. Мовляв, "російські добровольці готові повернутися і допомогти ополченцям звільнити Київ". Ну ладно, Захарченко - цей природний брехун і балабол - від нього іншого чекати і не доводиться", - написав Стрільців.
"Але в наявності мізків у Бородая (при тому, що той під опікою Суркова деградував до повного морального каліцтва) раніше якось не сумнівався. А тепер не знаю навіть, що думати. Найімовірніше, Бородай просто звик до ролі чергового дрібного придворного блазня (при дворі Владислава Юрійовича (Суркова - Ред.). Тепер, по всій видимості, буде завсідником шоу Шапіро-Соловйова... Заслужив! Як "потішного бійця" їм будуть лякати інших учасників балагану ... Тьху, ти, Господи! І цю людину я багато років вважав другом! Соромно...", - обурюється Стрєлков-Гіркін.
При цьому в мережі висміяли висловлювання російського бойовика.
"Гіркін про свого багаторічного друга Бородая. Я так розумію, вже колишнього", - написав у своєму Tiwtter користувач Necro Mancer і опублікував відповідний скріншот.


anna karenina: Дивні справи твої, Господи! З любителя рольових ігор - в убивці, з вбивці - в політика, аналітика ...
Ratibor: В террористично- "патріотичних" колах бродіння.
IrinaKingsize: Панове, тільки, благаю, давайте не будемо з Гіркіна визволителя українського народу ліпити. Нехай вони самі згинуть в небуття.
Kir the Wizard: Але ось на "зливи Суркова" Гіркін скаржиться вже третій рік, а щось повільно процес йде, так що віри немає його вскукурікам.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  колишній польовий командир бойовиків на Донбасі Ігор Гіркін (Стрєлков) розкритикував президента РФ Володимира Путіна за підсумками переговорів "нормандської четвірки" в Берліні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?