Гідний продукт: в мережі жорстко висміяли дивну поведінку Добкіна в Раді
Категорія
Політика
Дата публікації

Гідний продукт: в мережі жорстко висміяли дивну поведінку Добкіна в Раді

Гідний продукт: в мережі жорстко висміяли дивну поведінку Добкіна в Раді
Джерело:  online.ua

У мережі висміяли  дивну поведінку нардепа Дмитра Добкіна, брата одіозного депутата і екс-губернатора Харківщини Михайла Добкіна, у Верховній Раді.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Нагадаємо, під час засідання Ради Добкін-молодший дізнався з повідомлення на телефоні, що його агент забронював йому тур за 135 тисяч євро (зі знижкою 10%), при цьому невідомо, в яку саме країну, оскільки депутат закрив частину тексту рукою. Відразу після цієї звістки Добкін став, тримаючи в руках пляшку води, пройшовся по залу, сховався за колоною і випив воду. Пляшку він залишив на тому ж місці. Потім вийшов з-за колони і почав дивно смикатися, витріщивши очі.
Пізніше, озираючись на всі боки і поглядаючи вгору, політик пройшов до свого робочого місця. Там він весь час облизувався, клацав пальцями, смикався і хитав головою.






Як повідомляв ONLINE.UA,  в електронних деклараціях народних депутатів від Опозиційного блоку Дмитра і Михайла Добкіних вказані великі подарунки від їхнього батька - по 10 мільйонів гривень кожному.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?